EgyébNappalikOtthonok

Kanapét vásárolni Budapesten?

Kanapét vásárolni Budapesten, több száz kanapé egy helyen

Kevés a valóban jó bútorkereskedés Magyarországon, most ajánlunk egyet a budapesti Székely Elek úton, ahol kanapék és ülőgarnitúrák széles választéka található nagykeráron.

A legtöbb bútorkereskedésbe azt tapasztaljuk, hogy van néhány kiállítási darab, amiket aztán nem tudunk megvenni, mert csak megrendelésre vannak. A kanapék és ülőgarnitúrák esetében sincs ez másképpen, kevés a nagy raktárkészlettel bíró és valóban jó árszabással rendelkező kanapé-kereskedés.

Az a jellemző, hogy maga az üzlet egy csili-vili bemutatószalon, és az árak is ezt tükrözik. Budapest belvárosát gyakorlatilag ki is lőhetjük, ha potenciális üzletet keresünk. Ezekben biztosan nem találunk a nappalinkba illő bútort, jó áron és nem hatalmas kiszállítási idővel.

Amit viszont jó szívvel tudunk ajánlani, az egy kanapé https://kanape.net lerakat, egy olyan nagykereskedés, ami ugyan nem a legszebb környezetben van, nem egy szalon, de cserébe több mint 600 kanapé van, ráadásul mindegyik azonnal elvihető. Persze rendelhető utólag is, ha nincs pont olyan szín, vagy anyag.

Ezek a bútorok belga, német és olasz import kanapék, franciaágyak, ülőgarnitúrák. És mivel nagykereskedésről van szó, ezért a magánvevők is tudnak nagykereskedelmi áron vásárolni, ami jelentős megtakarítást jelenthet az általános forgalmi értékhez.

Helyszín az 1151 Budapest, Székely Elek út 11. M3 logisztikai központ. Honlapjuk itt található, a https://kanape.net címen.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .